Συνεντεύξεις

Κέρδισε επάξια τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα Bartender για το 2014. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι το ιαπωνικό ουίσκι.
Η Trish Mannion, Global Marketing Manager Bulleit επισκέπτεται την Ελλάδα για την επίσημη παρουσίαση των Bulleit Bourbon και Bulleit Rye.
Ο Ανδρέας Ματθίδης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, Brand Ambassador των προϊόντων της Β.Σ. Καρούλιας, Associate Member of the Institute of Wine and Spirits, καθηγητής στη σχολή WSPC μιλά στον Φωκίωνα Κοπανάρη για τις σπουδές του, τη ζωή του, τη δουλειά του και τα αγαπημένα του αποστάγματα!
Mία μέρα και μία μακριά νύχτα (στο event στο James Joyce Bar) με έναν Ιρλανδό. Ο Mr Tullamore, κατά κόσμον John Quinn, αποπνέει το αντίθετο της έπαρσης.
Ο Regional Director της Diageo Ελλάδας, Ιταλίας, Ελβετίας, Μπενελούξ, Σκανδιναβικών χωρών & Guinness Continental Europe μιλά στον Πάνο Δεληγιάννη για τη ζωή του, την καριέρα του, την εταιρεία που διευθύνει και την Ελλάδα της κρίσης.
Tο Whisky Magazine αφιερώνει ένα άρθρο σε ένα από τα εκλεκτά whisky bar των Αθηνών με πλούσια και ψαγμένη κάβα, το Low Profile.
Συναντήσαμε το καναδικό συγκρότημα Arcade Fire σε δύο εμφανίσεις τους στο Hyde Park του Λονδίνου και το κάστρο του Εδιμβούργου.
O αντικομφορμιστής καλλιτέχνης συζήτα με την Kατερίνα Παναγοπούλου για τη σάτιρα, την κρίση, τις απαγορεύσεις, τη δισκογραφία και φυσικά... το ουίσκι!
Ο γνωστός συγγραφέας μιλά για εμπειρίες, εικόνες και τα αγαπημένα του ουίσκι στη Βαλίσια Βύζα.
Ο Neil J. Ridley συναντά τη διάσημη σκωτσέζα σχεδιάστρια κοσμημάτων Maeve Gillies και συζητούν για την πηγή της έμπνευσης που την οδήγησε στη δημιουργία της εκπληκτικής φιάλης του Highland Park 50 Years Old.